Pachet Solutie scos Pete Nufar 500ml+ Detartrant Ultra-Activ Nufar, 750 ml+ Solutie pentru geamuri Nufar Floral, 500 ml+ Solutie pentru bucatarie Triumf 500ml+Degresant forte universal, Triumf, 500 ml




   Vezi pretul

Descriere

Descriere

Solutie de scos pete, Nufar, 500 ml

Solutie pentru indepartarea eficienta a celor mai persistente pete, fara a ataca tesatura sau culorile materialului. Recomandat pentru toate tipurile de tesaturi albe sau colorate, covoare si tapiterii, canapele, saltele, draperii.
Cantitate: 500 ml.  

Descriere

Detartrant Ultra-Activ Nufar, 750 ml

Produsul curata si indeparteaza depunerile de calcar si petele de rugine din interiorul vasului de toaleta si de pe alte obiecte sanitare din faianta, prin continutul de acizi organici biodegradabili din formula. Elimina, totodata, mirosurile neplacute (contine parfum de lamaie), lasand vasul de toaleta stralucitor de curat si parfumat. Utilizarea zilnica a produsului previne formarea depunerilor de piatra.

Utilizare:

Inainte de utilizarea produsului, se recomanda efectuarea unui test de rezistenta pe o suprafata ascunsa. Turnati solutia direct sub marginea vasului de toaleta si lasati sa actioneze 10-15 minute. Periati si clatiti foarte bine cu apa. Pentru depunerile persistente de calcar, lasati produsul sa actioneze mai mult timp si reperati operatia.

Pericol:

Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. Evitati orice contact cu ochii, pielea sau imbracamintea. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII clatiti cu atentie cu apa, timp de mai multe minute. Purtati manusi de protectie.

Descriere

Solutie pentru geamuri Nufar Floral, 500 ml

  • Detergent lichid care curata usor si eficient murdaria si reda stralucirea suprafetelor din sticla precum si a altor suprafete lavabile.
  • Lasa in incapere un miros floral deosebit de placut dupa utilizare. 
  • Nu lasa urme. Ambalajul este reciclabil. 
  • Recomandat pentru: geamuri, oglinzi, parbrize, faianta, obiecte ceramica, alte suprafete lavabile.

Mod de utilizare:

  • Rasuciti capacul pulverizatorului din pozitia OFF in pozitia ON. Pulverizati solutia pe suprafata de curatat si stergeti imediat cu o laveta uscata, preferabil din bumbac.
  • Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti.
  • Pastrare: Pastrati numai in ambalajul original la temperatura de 15-25°C. Nu pastrati produsul la soare.
  • Descriere

  • Triumf solutie pentru bucatarie 500ml

  • Indeparteaza usor si eficient murdaria de pe suprafetele ceramice/ emailate/ inox/ marmura din bucatarie, reda stralucirea suprafetelor.
    Parfumul de menta asigura senzatia de prospetime.

    Recomandat pentru: mobilier bucatarie, frigider, hota, aragaz, cuptor, plite, gratare, rotisoare, vase, obiecte sanitare, gresie/ faianta. Ideal pentru inox!

    Mod de utilizare:

    Pulverizati pe suprafata de curatat de la o distanta de 15-20 cm, lasati sa actioneze 2-3 minute, in functie de gradul de murdarie, apoi stergeti cu o laveta umeda.

    Precautii:
    Nu folositi produsul la curatarea: cuptoarelor cu microunde, a suprafetelor de aluminiu, a linoleumului, a suprafetelor vopsite sau lacuite si a vaselor teflonate. A nu se utiliza impreuna cu alte produse similare. Provoaca arsuri. A se pastra sub cheie si a nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu pielea si cu ochii. La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. A se purta manusi de protectie corespunzatoare. In caz de accident sau daca va simtiti rau, a se consulta imediat medicul. (daca este posibil, i se arata eticheta).

    Formula ultra-activa, timp scurt de actiune, senzatie de prospetime. Pulverizatorul este dotat cu element de siguranta pentru copii, pentru a fi protejati impotriva deschiderii accidentale.

  • Descriere

  • Degresant forte universal, Triumf, 500 ml

  • Produs ideal pentru curatarea suprafetelor si obiectelor sanitare (chiuveta, cada, gresie, faianta, cabina dus, instalatii sanitare), precum si a celor din bucatarie (aragaz, frigider, hota, cuptor, gratar, vase emailate, sticla termorezistenta, etc.) fiind foarte eficient impotriva petelor de grasime si de murdarie persistenta. 
    Cantitate: 500 ml.