DERO este sinonim pentru detergent. Prezent inca din 1966 in Romania, DERO este un produs devenit clasic. In 1996 intra in portofoliul Unilever, iar din acel moment clasicul a intalnit inovatia.
Astfel s-a nascut cel mai accesibil detergent al casei. De aceea, unul din trei pachete de detergent cumparate in Romania poarta marca DERO. Asta pentru ca este un produs 100% romanesc care scoate cele mai frecvente 99 de pete!
Este cunoscut faptul ca DERO curata bine hainele si le improspateaza. Nu este vorba doar de textura tesaturilor care se pastreaza, sau de intensitatea culorilor care se mentine.
DERO va ajuta sa aveti hainele cu adevarat curate. Dero 2 in 1 cu parfum de Levantica & Iasomie ofera prospetime rufelor, super curatare si miresme de fructe si flori. Cuvantul „levantica” provine din latinescul lavare, care inseamna „a spala”.
Inca din vremea civilizatiei romane, oamenii au intrebuintat parfumul proaspat si floral al levanticii pentru inmiresmarea textilelor. Cu toate acestea, istoria cea mai indelungata in domeniul rufariei se regaseste in obiceiul de a strecura flori de levantica intre asternuturi.
Grecii antici au fost primii care au descoperit ca parfumul de levantica are proprietati linistitoare. Exista credinta ca inspirarea parfumului floral transpune mintea intr-o stare meditativa.
Chiar si in zilele noastre, oameni din toata lumea isi strecoara inca buchetele de levantica sub perna, pentru un somn adanc si linistit. Istoria indelungata si cu efecte dovedite ale lavandei o ridica la rangul de regina a parfumurilor in ceea ce priveste improspatarea rufariei.
Odata rufele spalate, luati-va un moment de ragaz si inspirati parfumul proaspat de levantica, uitand de griji si imaginandu-va intr-un loc pasnic si frumos. Florile gingase de iasomie emana o mireasma nemaipomenit de puternica pentru simtul olfactiv.
Iasomia este un antiseptic si un sedativ cu proprietatea de a alina durerile. Se spune ca reintinereste ficatul si amelioreaza disfunctiile aparatelor reproductiv si respirator.
Radacina sa inca este intrebuintata in China moderna pentru tratarea durerilor de cap si a insomniei. Chinezii usuca, de asemenea, frunzele de un verde deschis ale iasomiei pentru a prepara ceai din ele si pentru a le folosi ca ingredient culinar, adaugand un gust dulce si parfumat.
Se spune ca aroma dulce, calda si linistitoare a iasomiei induce o stare de optimism, de veselie, intarind increderea in sine si producand euforie.